Σχετικά με μας

Από το 1974, η εταιρεία ΙΩΣΗΦ ΠΑΣΤΟΣ εμπόριο επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών κατάφερε να μπει στη συνείδηση του κόσμου ως το συνώνυμο του καλού αλλά και οικονομικού επίπλου καθώς και στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών ως μία από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες! Η πολυετής πείρα στο χώρο, σε συνδυασμό με τη γνώση και τη συνέπεια, έχουν εδραιώσει την παρουσία της εταιρίας στο χώρο του επίπλου και ηλεκτρικών συσκευών και αποτελούν πλέον αναμφισβήτητα χαρακτηριστικά που εγγυώνται μοναδικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και άριστης αισθητικής.

Η προσφορά άμεσων και λειτουργικών λύσεων, ακόμα και σε ειδικές κατασκευές, σε συνάρτηση της μεγάλης ποικιλίας επιλογών, από τους καλύτερους εγχώριους αλλά και διεθνής προμηθευτές, ικανοποιεί και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της η εταιρεία αναπτύχθηκε και μετετράπηκε σε ανώνυμη εταιρεία με τέσσερα ιδιόκτητα καταστήματα με την επωνυμία Ι.ΠΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Α.Ε(ΗΛΙΟΝ Α.Ε)

Τέλος, φροντίζοντας για τη διαρκή ικανοποίηση των πελατών μας παραμένουμε στο πλευρό τους, σε οτιδήποτε χρειαστούν, ακόμα και μετά την πώληση.